lördag 13 juli 2013

9 månader

Tänk idag har hon funnits lika länge hos oss i livet som hon låg i min mage. Fantastiska 9 månader med världens finaste Lilly.  
Nu är hon inne i en period då hon är så go. Hon är glad och nöjd med livet och bara njuter av att kunna krypa runt och ha lärt sig att peka på lampan, vinka och klappa händerna. Hon visar stolt upp sina nya kunskaper för alla som vill se. (Ok, mamma och pappa är ganska stolta och visar gärna upp de nya kunskaperna de med, haha vad knäpp man blir)
Ja ni förstår själva att det är en fröjd att vara mamma åt denna godbit. Även om det har funnits stunder och perioder som varit jobbiga. De perioder som varit extra krävande har utmynnat i stora utvecklingskliv för henne. Tänk så mycket som händer i hennes hjärna och kropp det första året, inte konstigt att det är jobbigt att vara liten ibland.
Bäst mår vår lilla busunge då hon får köra gåstol ute på altanen eller får krypa runt och utforska hemmet. Det går undan när hon tar sig fram numera och hon är som alla andra barn expert på stoppa saker som ligger och skräpar i munnen. Nu gäller det att ha koll på henne hela tiden, en och annan panikutryvkning har redan skett då hon har fått tag i en elkabel eller sitter och käkar på undersidan av mina springskor.... Busungen min =)
Grattis till Lilly på 9 månadersdagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar