söndag 7 april 2013

Hemma

Borta bra men hemma bäst. Nu är vi hemma efter en 11 dagar lång vistelse i stugan i Hemavan. Vi har haft det toppenbra trots dåligt väder. Men det är så skönt att vara hemma. Vi har dolat på här hemma idag och jobbat flitigt med att tvätta undan ett gigantiskt tvättberg. Skottat snö så klart efter nattens stordumpning av snö och planerat veckan och handlat för den. Lite småtråkiga men ack så nödvändiga sysslor. Vi har också haft besök av mina föräldrar som längtat efter sitt barnbarn när vi varit borta, mycket trevligt och uppskattat av oss alla.
Vår stora tjej har snart lärt sig att sitta själv. Med lite mjukt stöd runt omkring så sitter hon och leker långa stunder själv på golvet. Snart blir hon 6 månader, helt galet vad tiden flyger fram!
Nu ser jag fram mot nästa vecka, jag längtar så mycket efter att få träna, det har inte blivit så mycket av den varan under vår stugvistelse. Jag lär få galet mycket träningsvärk från bodypumpen, det brukar räcka med en veckas uppehåll för att man skall få träningsvärk av det.
Vi syns nästa vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar