måndag 17 december 2012

En bra start på veckan

Jag och Lilly inledde veckan med ett besök på Träna. Lunchpump stod på agendan. Jag har längre varit sugen på komma iväg på lunchträning men har gruvat mig för hur det skulle gå med Lilly. Så nu när jag börjar få lite koll på sovrutinerna så vågade jag mig iväg.
Det gick jättebra! Hon sov sig genom nästan hela passet. Jag ställde mig längst bak och hade henne utanför så jag kunde se henne genom fönstret. Hon vaknade till och hade lite svårt att somna om till en början, men med peltorkåporna på så somnade hon som en stock och jag fick köra skiten ur mig på nya pumppasset. (så bra realsese för övrigt). 
När vi kom hem fick jag mig ytterligare ett träningspass då vi hade fått en plogkant som behövde skottas bort. När jag var klar så var jag så hungrig att snabbast möjliga mat tillreddes. En omelett på tre ägg med salami och mozzarella som fyllning. Den blev riktigt god måste jag säga, omelettmotståndare som jag är.
 
Nu återstår resten av veckan, vi får hoppas den fortsätter på samma positiva sätt som den har startat(minus snön, nu räcker det faktiskt!).
 


2 kommentarer:

  1. Men gud så bra jobbat! Vad skönt och roligt för dig! Visst är den grym! Hade du tjuvkikat på den tidigare?
    Jag bara älskar biceps-, axlar- och utfalls-låtarna!! Blev det någon träningsvärk idag? Tycker att biceps-låten tar som aldrig förr, visst har de andra bicepslåtarna varit jobbiga, men denna låt är galen! Det känns på ett helt annat sätt! Och träningen går verkligen rakt in i biceps! Jag gillar att det är fria vikter, för jag har en tendens att vara starkare i höger arm, nu måste vänstern jobba själv... ;)
    Kommer du att instruera denna release eller väntar du till nästa?
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja passet är grymt! Jag gillar att det är en oldschool rygglåt med bra tryck i musiken och frivändning följt av singel rodd. Jag körde passet första gången i lördags, då valde instruktörerna att köra biceps med fria vikter och avsluta med stång. Det gav grym pump i musklerna! (vi har inte smartbars). Igår gjorde vi tvärtom, började med stång och avslutade med fria, det var inte lika effektivt(eller så fegade jag i viktvalet)... Det är lite bökigt att köra med fria vikter då de är klumpigare än de nya smartbarvikterna. Hur som helst ett mycket bra pumppass. Jag hoppas kunna börja vicka och hoppa in där det behövs på denna release efter jul.

      Radera