söndag 22 juli 2012

Äntligen med barnvagn!

Efter mycket velade hit och dit om märke och färg har vi nu äntligen inhandlat en barnvagn. De hade utförsäljning på Emmaljungas barnvagnar på barnens hus så valet blev enkelt.


En edge duo combi med separat ligg- och sittdel, gillade både färgen, detaljerna och chassit. Så nu står den på förvaring i väntan på att vi skall hämta ut den i mitten på september.


Vi har även bokat in hotell för vår minisemester till Stockholm som vi åker på i veckan. Nu återstår bara att bestämma om vi ska ta bilen så vi kan ta vägen förbi Ikea eller om vi ska flyga ner och slippa sitta i en bil i massa timmar med en bebis i magen som tycker på lungorna och snurrar flera varv i magen.

Så skönt att vi båda har semester nu!

5 kommentarer:

  1. Kul m barnvagn :) hoppas ni får en härlig semester. Kram

    SvaraRadera
  2. Jättefin vagn! Ett bra val tycker jag.

    Cathrin

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni får en skön semester! =) Vi har haft det underbart härligt på vår semester tripp till Gotland & Öland. Mån-tis blir det en lyxig slott vistelse på Häringe Slott innan vi åker hemåt. Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Snygg vagn:) härligt med en resa till Sthlm, ta flyget:) ses imorgon! Kram Linn

    SvaraRadera
  5. har du sett till att inte köpa vagnen med halkfria däck nu ? ;) ehrm. hehehe :D Ha det underbart i Stockholm vännen, kram!

    SvaraRadera