tisdag 17 juli 2012

Gårdagen

Godmorgon!

Här är det svårt att sova på morgonen då det kapas plattor till uppfarten utanför mitt fönster. Har sovit dålgt inatt och hade tänkt mig lite sovmorgon men strax innan 9 gav jag upp. Men det kommer bli så snyggt på uppfarten så jag kan gott leva med lite sömnbrist.

Det blev en sväng med båten igår.  När jag körde ner mot Holmsund så var det sol och blå himmel i Umeå, men i Holmsund var det fler moln på himlen men det såg ljusare ut på havet.



 Väl ute på vattnet var det vindstilla och alldeles blankt, händer inte så ofta kan jag lova.





När vi väl kom ut sken solen och vi han få en stunds värme innan vinden värde och det började blåsa. Vi flyttade upp en bit på land och fikade lite och fick se en havsörn komma in- seglande över ön, kan lova att alla sjöfåglar blev upprörda, det var ett väldans liv ett tag innan örnen flög vidare.



Små småningom tilltog vinden och det började regna en stund så vi fick flytta till andra delen av ön så vi fick lite lä från klipporna. Det blev mycket varmare, men solen lyste med sin frånvaro så vi packade ihop och begav oss hemåt.


Väl hemma åt jag middag och drog iväg till gymmet. Jag har haft väldiga problem med foglossningar och har svårt att ligga på rygg. Jag brukar specialbygga ihop två lådor för att kunna ligga bekvämare när jag tränar bröst. Idag blev det överkroppsstyrka från bodypump 82 och sedan 25 minuters crosstrainer som avslut, det gick trögt och jag kände mig svag... men men ibland har man sådana dagar.

Dagens planer är ännu obestämda, hoppas på fint väder och sol!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar